keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Linkki uuteen blogiin


Hei ystävät!

 
Lakkasin kirjoittamasta tätä blogia monestakin syystä. Yksi niistä oli liikahtaminen taas vaaksan verran kauemmas identiteetistä, joka minulle kirjoitettiin eronneena naisena. Kirjoittamista en silti koskaan unohtanut, kuten en tätä blogia ja teitä ihanat lukijat. Olen saanut kommenteistanne ja sähköposteistanne valtavasti voimia raskaina aikoina. Ja vastaavasti iloa niinä keveinä.

Lupasin vuosi sitten laittaa linkin, jos vielä alan blogia kirjoittaa. Ensin ajattelin elvyttää tämän, mutta aiheloikka ei tuntunut hyvältä. Eikä ajatukseni jatkaa kirjoittamista enemmän ”minänä”, mutta ei ehkä niinkään minusta. Koska uinahtanut Kasvuntarinat kerää edelleen kuukausittain kiitettävän määrän latauksia, vahvistui ajatukseni aihepiirin oleellisuudesta. Naisen tarina eläköön täällä.

Olen varovaisesti ja osin kauhunsekaisin tuntein pitänyt pienesti uutta blogia hetken. En tiedä puhutteleeko se lainkaan ero – ja sinkkuajoista lukeneita nyt kun tarinan kertoja on vakaasti kesytetty ja taas yhtä vuotta kauempana lähtöpisteestä. Blogin kirjoitukset hakevat vielä kultaista lankaansa (kuten sen kirjoittajakin, heh), mutta luvassa on tuttua pohdintaa elämästä yleensä, ja ripauksena vähemmän tuttua kevyttä poljentaa. Mittasuhde voi muuttua matkan varrella. Tässä kuitenkin linkki, koska lupasin. (Kääk!)

 
Olet lämpimästi tervetullut lukemaan ajatustuulia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti